Mit vigyek magammal, ha kempingezni megyek?

Az attól függ, milyen szálláshelyet vesz igénybe, és annak milyen a felszereltsége.
Az alábbiakban összefoglalunk néhány hasznos tudnivalót az egyes szálláshelyekkel kapcsolatban.

Apartmanos pihenés

Apartmanjaink frissen felújítottak, bútorozottak, tévével és wifivel ellátottak. Van benne konyha, étkező, illetve a teraszon fabútoros pihenő, étkező hely. Biztosítjuk a tiszta ágyneműt, a fürdőszobákban talál törölközőket is, hasonlóan, mintha egy szállodába menne. A konyhában lehetősége van főzni, van hűtő és mikrohullámú sütő is. Vannak evőeszközök, tányérok és néhány edény is rendelkezésre áll. Ha nem igényli külön az étkezést szállása mellé, akkor érdemes élelmet hoznia magával, de a kempingtől gyalogosan elérhető egy pékség és egy kisbolt is. Olyan eszközöket hozzon magával, melyek hozzájárulnak pihenéséhez: kerékpárt esetleg, olvasnivalót. A kempingben lehetőség van sokféle eszköz bérlésére a strandcikkektől kezdve a kerti főzésig.

Lakókocsis pihenés

Kempingünkben öt lakókocsi számára van elektromos kiállással ellátott parkolóhely, szennyvízleeresztő rendszerrel. A lakókocsisok általában saját igények szerint felszerelt járművekkel érkeznek, de lehetőségük van sokféle eszköz bérlésére is kempingünkben.

Kempingezés DunaújvárosbanSátras pihenés

A sátrazók köre igen széles a félnomád kempingezőtől a fullextrásig. Amit feltétlenül érdemes hozni, az az alvófelszerelés, kempingszék és összecsukható kempingasztal, ahova le lehet ülni enni, vagy beszélgetni, világítóeszköz, saját evőeszközök, tányérok, esetleg edények. Ezeknek a felszereléseknek a tárháza igen széles. Ha valaki hosszabb távon tervezi a sátrazást, érdemes rákoncentrálni a fekhely minőségére, mert ennek a szállásformának ez szokott a gyenge pontja lenni. Kényelmetlenül aludni hosszútávon nem jó. Legyen egy kényelmes matrac, textil ágynemű, kényelmes párna. Nagy melegben érdemes árnyas helyet keresni. Sátorhelyeink villamos kiállással ellátottak, így elektromos eszközöket is hozhatnak magukkal.

Várunk mindenkit szeretettel!