Rendezvények kiváló helyszíne a dunaújvárosi Szalki sziget

Vegyen részt rendezvényeinken

vagy szervezzen egyet!

Legyen szó családi, céges vagy nagyközönségnek szóló programokról, a Szalki-sziget ideális rendezvény helyszín.

Elhelyezkedését, adottságait tekintve tökéletesen alkalmas fesztiválok, koncertek megrendezésére. Területileg jól körülhatárolható, kellemes zöldövezeti, parkosított terület, ahol kiválóan lehet néhány tíz főnek bográcsozni, esküvőt rendezni, sportversenyeket-, komplett fesztiválokat is szervezni anélkül, hogy a forgalom, a zaj zavarná a lakosságot.

Tematikus találkozók

A Szalki-sziget elhelyezkedésénél fogva kiváló lehetőséget nyújt tematikus találkozók megtartására

Autós találkozó, ikertalálkozó, druszatalálkozó, bridge imádók találkozója, sakkozók találkozója, gyermekszépségverseny, kutyás találkozók… az ötletek száma végtelen! Ha tematikus találkozót szervezne bármilyen témában, állunk rendelkezésére!

Eseménynaptár

ROCKMARATON

július 11 - július 15

OTL Camp

július 25 - július 28

Bimmer Parade 2024 – BMW Találkozó

augusztus 9 - augusztus 11

Családi rendezvények

Ha a családi események kinőtték a lakást vagy kellemes környezetben akarnak piknikezni, a Szalki-sziget tökéletes rendezvény helyszín. Néhány fős családi eseményektől a mega esküvőkig otthont adunk mindennek! Tapasztalt kollégáink segítenek a catering megoldásában, kempingünkben a vidéki rokonok megpihenhetnek, rossz idő esetén pedig 50 fő befogadására alkalmas rendezvényházunk nyújt megfelelő helyszínt.

Rendezvények kicsiknek és nagyoknak

A Szalki-sziget már nagyon sok rendezvénynek adott otthont az osztálykirándulásoktól kezdve a strandfoci bajnokságokon át a sárkányhajó versenyig. A lehetőségek száma igazán határtalan! A közvetlen vízpart, a homokos sportpályák és a ligetes terület kiváló rendezvény helyszín csapatépítő tréningekhez, céges családi napokhoz, művészeti táborokhoz, tematikus találkozókhoz.

 

Koncert- és fesztiválszervezőknek

A sziget elhelyezkedésénél, alakjánál fogva tökéletesen alkalmas fesztiválok, koncertek megrendezésére. A rendezvény helyszín tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Szükség esetén a sziget pihenő övezete könnyen lerekeszthető, megoldható a kapus beléptetőrendszer kialakítása is. Az elmúlt években a Szalki-sziget adott otthont a Rockmaraton fesztiváloknak, az EFOTTnak,az Éden fesztiválnak és az AlfaCitynek is.

Rendezzen nálunk fesztivált!

Galéria

További szolgáltatásaink