Loading...
Rendezvények kiváló helyszíne a dunaújvárosi Szalki sziget

Vegyen részt rendezvényeinken

vagy szervezzen egyet!

Legyen szó családi, céges vagy nagyközönségnek szóló programokról, a Szalki-sziget ideális rendezvény helyszín.

Elhelyezkedését, adottságait tekintve tökéletesen alkalmas fesztiválok, koncertek megrendezésére. Területileg jól körülhatárolható, kellemes zöldövezeti, parkosított terület, ahol kiválóan lehet néhány tíz főnek bográcsozni, esküvőt rendezni, sportversenyeket-, komplett fesztiválokat is szervezni anélkül, hogy a forgalom, a zaj zavarná a lakosságot.

Igény szerint  nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink segítséget nyújtanak catering szolgáltatások megszervezésében, és kiegészítő attrakciók (légvár, animátorok, stb) leszervezésében is.

Tematikus találkozók

A Szalki-sziget elhelyezkedésénél fogva kiváló lehetőséget nyújt tematikus találkozók megtartására

Autós találkozó, ikertalálkozó, druszatalálkozó, bridge imádók találkozója, sakkozók találkozója, gyermekszépségverseny, kutyás találkozók… az ötletek száma végtelen! Ha tematikus találkozót szervezne bármilyen témában, állunk rendelkezésére!

Friss híreink

Nemzetközi életmentési gyakorlat a Szalki-szigeten

Különféle katasztrófahelyzeteket szimulálva életmentési gyakorlatot tartott a Magyar Vöröskereszt a Szalki-szigeten. A hazai csapatok mellett hét nemzetközi szervezet is részt vett a programon, amelynek egyik legfőbb célja az [...]

Cserkészek táboroznak Dunaújvárosban a Szalki-szigeten

Egyhetes nemzetközi cserkésztábor helyszíne a Szalki-sziget: ez a XIV. Közép-európai Cserkésztalálkozó. redetileg úgy volt, hogy mintegy nyolcszáz gyermek és ötszáz felnőtt jön el a Szalki-szigetre július 28. és [...]

Az ország legjobbjai jönnek a Szalki-szigetre

Az ország legjobbjai jönnek a Szalki-szigetre | Dunaújváros Online Több mint ötven páros vesz részt az országos strandröplabda bajnokság harmadik, dunaújvárosi fordulójában, ahol már a döntőbe jutás lesz [...]

Családi rendezvények

Ha a családi események kinőtték a lakást vagy kellemes környezetben akarnak piknikezni, a Szalki-sziget tökéletes rendezvény helyszín. Néhány fős családi eseményektől a mega esküvőkig otthont adunk mindennek! Tapasztalt kollégáink segítenek a catering megoldásában, kempingünkben a vidéki rokonok megpihenhetnek, rossz idő esetén pedig 100-120 fő befogadására alkalmas rendezvényházunk nyújt megfelelő helyszínt. Szívesen segítünk a rendezvényt kísérő egyéb programok megszervezésében is!

Rendezvények kicsiknek és nagyoknak

A Szalki-sziget már nagyon sok rendezvénynek adott otthont az osztálykirándulásoktól kezdve a strandfoci bajnokságokon át a sárkányhajó versenyig. A lehetőségek száma igazán határtalan! A közvetlen vízpart, a homokos sportpályák és a ligetes terület kiváló rendezvény helyszín csapatépítő tréningekhez, céges családi napokhoz, művészeti táborokhoz, tematikus találkozókhoz.

Teljeskörű szolgáltatásunk keretében gondoskodni tudunk szállásról, étkeztetésről és kiegészítő programokról is.

Koncert- és fesztiválszervezőknek

A sziget elhelyezkedésénél, alakjánál fogva tökéletesen alkalmas fesztiválok, koncertek megrendezésére. A rendezvény helyszín tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Szükség esetén a sziget pihenő övezete könnyen lerekeszthető, megoldható a kapus beléptetőrendszer kialakítása is. Az elmúlt években a Szalki-sziget adott otthont a Rockmaraton fesztiváloknak, az EFOTTnak, és az Éden fesztiválnak is.

Rendezzen nálunk fesztivált!

Catering minden alkalomra

Évtizedes tapasztalat, széleskörű infrastruktúra

Bízza ránk rendezvényei cateringjének megszervezését! 100-120 fő befogadására alkalmas rendezvényházunkban minden nap nyitva tartó büfé üzemel, amely megoldást jelenthet egy délutáni sütögetés kiegészítésére, de illusztris koktélpartira is. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink igény esetén segítenek a menüsor összeállításában. Az ételeket saját konyhánkban készítjük el, felszolgálóink pedig segítenek a tálalásban legyen szó hidegkonyhai készítményekről, vagy többfogásos meleg étkezésről.

Ha saját telephelyén szeretné megvendégelni partnereit, munkatársait, akkor lehetőség van kitelepülésre is. Cégünk rendelkezik megfelelő felszereléssel külső helyszíneken történő igényes vendéglátás megvalósításához.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk, hogy megszolgáljuk azt!

Galéria

További szolgáltatásaink