Loading...
A dunaújvárosi Szabadstrand logója

A dunaújvárosi Szabadstrand megújult környezetben várja vendégeit

Évek óta működik a dunaújvárosiak kedvelt Duna-parti pihenőhelye, a szalki-szigeti Szabadstrand. A nyári időszakban – június 15. és szeptember 30. között- mindenki által ingyenesen látogatható ez a csodaszép környezetben fekvő természetes vízfelület.
A területen parkolóhelyek, árnyékos ligetek, szabadtéri tűzgyújtó helyek, fabútorok találhatók.

A szolgáltatások körét ingyenes WIFI, és televízióval felszerelt büfé teszi teljessé.

Felfrissülés mindenkinek

Kiváló vízminőség, sportolási lehetőségek, családi pihenés… ezt nyújtja a Szabadstrand!

A legtöbben azért látogatnak ide, hogy a nyári hőségben felüdülést keressenek a vízparton. A strand azonban ennél sokkal többet nyújt! Két homokos sportpálya, tűzrakó helyek és remek pecaállások várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Érdemes egy sétát tenni gyalogosan is, mert a ligetes terület sok eldugott szépséget rejt!

Hírek

Nemzetközi életmentési gyakorlat a Szalki-szigeten

2019. 02. 01.|

Különféle katasztrófahelyzeteket szimulálva életmentési gyakorlatot tartott a Magyar Vöröskereszt a Szalki-szigeten. A hazai csapatok mellett hét nemzetközi szervezet is részt vett a programon, amelynek egyik legfőbb célja az [...]

Véget ért a szezon, bezárt a szabadstrand

2018. 09. 11.|

A mai nappal hivatalosan is lezárul a fürdőszezon a Szalki-szigeten található szabadstrandon.(Dunaújváros Online)

Az ország legjobbjai jönnek a Szalki-szigetre

2017. 07. 26.|

Az ország legjobbjai jönnek a Szalki-szigetre | Dunaújváros Online Több mint ötven páros vesz részt az országos strandröplabda bajnokság harmadik, dunaújvárosi fordulójában, ahol már a döntőbe jutás lesz [...]

Fürdőzzön biztonságban

A kavicsos vízparttól lassan mélyül a vízszint, így a legkisebbek is biztonságosan pancsolhatnak. Két bólyasor gondoskodik a fürdőzők biztonságáról. Az első bólyáig a fürdőzőké a terep, míg a két bólyasor között kényelmesen lehet úszni is. Nyitvatartási időben képzett vízimentő teljesít szolgálatot a strand területén.

Nem csak fürdeni lehet

A vízparton sok más lehetőség is van a pihenésre. Béreljen vízibiciklit vagy sporteszközöket! A part közelében kialakított tűzrakó helyeknél kiválóan lehet bográcsozni, szalonnát sütni. Két homokos sportpálya nyújt lehetőséget focizásra, röplabdázásra. Komplett sporteseményeket is bonyolítunk! Érdemes bejárni a környéket is, mert a sziget sok kellemes meglepetéssel szolgál. A szolgáltatások körét ingyenes wifi és televízióval felszerelt büfé teszi teljessé.

Galéria

Gyakori kérdések

A 2016-os szezonban a Szabadstrand június 15 és szeptember 30 között, minden nap 9-19 óráig van nyitva.

Nyitvatartási időn kívül a strandon fürdeni tilos.

Minden szolgáltatásunk – mosdók, büfé, kölcsönzési lehetőségek, vízimentő szolgálat – kizárólag nyitva tartási időn belül vehető igénybe. Köszönjük megértésüket.
A sport- vagy pihenőeszközök bérlésére vízimentő kollégánknál van lehetőség a megfelelő dokumentumok kitöltésével és aláírásával. Árainkról weboldalunkon tájékozódhat.
Szolgáltatásaink csak nyitvatartási időben 9 és 19 óra között vehetők igénybe. Köszönjük megértésüket!
Jelenleg az ÁNTSZ hivatalos vizsgálata alapján kiváló! A szabadstrand természetes vízfelület, így minősége változó lehet az időjárási viszonyoktól és látogatottságtól függően. Minden évben nyitás előtt teljeskörű biztonsági és higiéniai vizsgálatnak veszi alá a strandot az ÁNTSZ. Csak akkor nyithatunk meg, ha a vízminőséget fürdésre alkalmasnak találják. A víz minőségét havonta egyszer újra ellenőrzik. Az aktuális vízminőségről és a strand besorolásáról az ÁNTSZ honlapján is érdeklődhet:

https://www.antsz.hu/felso_menu/temaink/furdohelyek

Sajnos nem. A strandon csak nyitvatartási időben szabad fürödni, 9-19 óra között. Egyéb időszakokban a fürdés tilos!

Kölcsönzési díjak

Vízibicikli: 1800 Ft/óra
Pingpong: 500 Ft/óra
Tollas: 500 Ft/óra
Labdák: 200 Ft/óra

Napozó ágy: 1000 Ft/nap
Napernyő: 500 Ft/nap

További szolgáltatásaink