A dunaújvárosi Szabadstrand logója

A dunaújvárosi Szabadstrand megújult környezetben várja vendégeit

Évek óta működik a dunaújvárosiak kedvelt Duna-parti pihenőhelye, a szalki-szigeti Szabadstrand. A nyári időszakban – június 15. és szeptember 15. között- mindenki által ingyenesen látogatható ez a csodaszép környezetben fekvő természetes vízfelület.
A területen parkolóhelyek, árnyékos ligetek, szabadtéri tűzgyújtó helyek, fabútorok találhatók.

Felfrissülés mindenkinek

Kiváló vízminőség, sportolási lehetőségek, családi pihenés… ezt nyújtja a Szabadstrand!

A legtöbben azért látogatnak ide, hogy a nyári hőségben felüdülést keressenek a vízparton. A strand azonban ennél sokkal többet nyújt! Két homokos sportpálya, tűzrakó helyek és remek pecaállások várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Érdemes egy sétát tenni gyalogosan is, mert a ligetes terület sok eldugott szépséget rejt!

Fürdőzzön biztonságban

A kavicsos vízparttól lassan mélyül a vízszint, így a legkisebbek is biztonságosan pancsolhatnak. Két bólyasor gondoskodik a fürdőzők biztonságáról. Az első bólyáig a fürdőzőké a terep, míg a két bólyasor között kényelmesen lehet úszni is. Nyitvatartási időben képzett vízimentő teljesít szolgálatot a strand területén.

Nem csak fürdeni lehet

A vízparton sok más lehetőség is van a pihenésre. A part közelében kialakított tűzrakó helyeknél kiválóan lehet bográcsozni, szalonnát sütni. Két homokos sportpálya nyújt lehetőséget focizásra, röplabdázásra. Komplett sporteseményeket is bonyolítunk! Érdemes bejárni a környéket is, mert a sziget sok kellemes meglepetéssel szolgál.

Galéria

Gyakori kérdések

A  Szabadstrand június 15 és szeptember 15 között, minden nap 10-20 óráig van nyitva.

Nyitvatartási időn kívül a strandon fürdeni tilos.

Minden szolgáltatásunk – mosdók, büfé, vízimentő szolgálat – kizárólag nyitva tartási időn belül vehető igénybe. Köszönjük megértésüket.
Szolgáltatásaink csak nyitvatartási időben 10 és 20 óra között vehetők igénybe. Köszönjük megértésüket!
Jelenleg a Fejér Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály hivatalos vizsgálata alapján kiváló! A szabadstrand természetes vízfelület, így minősége változó lehet az időjárási viszonyoktól és látogatottságtól függően. Minden évben nyitás előtt teljeskörű biztonsági és higiéniai vizsgálatnak veszi alá a strandot az Fejér Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály. Csak akkor nyithatunk meg, ha a vízminőséget fürdésre alkalmasnak találják. A víz minőségét havonta egyszer újra ellenőrzik. Az aktuális vízminőségről és a strand besorolásáról ITT érdeklődhet:
Sajnos nem. A strandon csak nyitvatartási időben szabad fürödni, 10-20 óra között. Egyéb időszakokban a fürdés tilos!

További szolgáltatásaink