Loading...

Szaunapark

3 fatüzeléses szauna, dézsazuhany és koktélbár… mi kellhet még?

Szaunaparkunkat a környezet szépségeit, különleges adottságait figyelembe véve terveztük meg. Különálló kis épületekben kaptak helyet a szaunák, öltözők, pihenők és zuhanyzók. A három finn szaunában fatüzelésű kályhák teremtenek kivételes hangulatot.

A dunaújvárosi szaunapark területén két szaunázás közti pihenéshez több opció is rendelkezésünkre áll. A Szauna Bárban megihatunk egy pohár hideg vizet, teát, jó idő esetén relaxálhatunk a természetben.

Tökéletes ellazulás

Pihenjen, méregtelenítsen, töltődjön fel egyszerre: ezt nyújtja egy jó szaunaszeánsz.

Karnyújtásnyira van az oldott állapottól

Hírek, újdonságok

Információ az új szeánszokról, és más, szaunánkat érintő témákról

Szauna Zárva 02.13.-14-én!

Kedves vendégek! Felújítás miatt, azaz 2018.02.13-14-én a szauna világ zárva lesz. Megértésüket és türelmüket kérjük! Üdvözlettel: Kemping

Forradalmak éjszakája

Dézsa nem üzemel!

Kedves Vendégeink!   Technikai okok miatt a dézsafürdő nem működik, várható üzembe helyezésről érdeklődjenek a Szauna Bár telefonos elérhetőségén. Tel.: 0625/551-450   Kemping

Farsang a Szauna Parkban!

A finn szauna működési elve

A finn szaunában szauna kályha melegíti fel a levegőt 70-100 Celsius fokra. A felmelegített forró levegő hatására a bőrünk felmelegszik, emelkedik a test maghőmérséklete és beindul az izzadás. [...]

A szaunázás előnyei

Relaxáció, stressz-űzés és súlycsökkenés Az egyik fő indok, amiért előnyös szaunázni, az, hogy a gőzben ülve kitűnően formában tarthatjuk testünket. Tanulmányok bizonyítják, hogy rendkívül előnyös, ha legalább egy [...]

Szaunaszeánszok

Sokak számára az igazi szauna élményt a szeánszok adják.

Szauna mestereink szerdán, pénteken és vasárnap tartanak szeánszokat. Az alap szeánszok mellett érdemes figyelni honlapunkat, hiszen minden hónapban valamilyen téma kör észerveződve igazi különlegességekkel várjuk vendégeinket.

Alap szeánszok: citromos bedörzsölés, sós peelingezés, édes-mézes

Instant felfrissülés

Próbálja ki milyen, amikor egy lánc meghúzásával egyszerre 10 liter hideg víz zúdul a nyakába! Egyedülálló hűsítő élmény! A dézsazuhany egyre erősebb alternatívája a csobbanó medencének.

Frissüljön fel a szaunabárban!

Tudta, hogy szaunázás közben nem szabad folyadékot fogyasztani? Szaunázás után viszont fontos a folyadékpótlás. Relaxáljon szaunabárunkban, fogyasszon el egy pohár hideg vizet, vagy teát.

Nyitvatartás

Minden esetben kötelező a bejelentkezés a 25 551450-es telefonszámon!

 


 

Hétfő, Kedd , Szerda , Csütörtök, Vasárnap : 14:00 – 20:00-ig.

Péntek : Zárva

Szombat : Zárva

Elérhetőségek: 25 551450

Mennyibe kerül?

Szauna jegy: 1400 Ft
1 szeánsz : 400 Ft
2 szeánsz : 600 Ft

3 szeánsz : 800 Ft
Szeánszos kombinált jegy (3 szeánszot + évszaknak megfelelő 2dl italt tartalmaz): 2500 Ft
10 alkalmas bérlet: 11000 Ft
20 alkalmas bérlet: 20000 Ft
Szauna bérlése: 10000 Ft/3 óra

1 alkalom: 400 Ft
2 alkalom: 600 Ft
3 alkalom: 800 Ft

Törölköző: 200 Ft
Darázs mintás szauna lepedő: 250 Ft
Köntös: 300 Ft
Szauna szoknya: 400 Ft

Figyelem, a szaunában kötelező szauna lepedő vagy törölköző használata!
Amennyiben nincs saját, bérelni kell.

Kérdések és válaszok

Legtöbbször ezekkel a kérdésekkel találkozunk a szaunázás kapcsán

Fokozatosan szoktassa hozzá a szervezetét a magas hőmérséklethez. Először néhány percnél tovább ne tartózkodjon a forró szaunában. Figyeljen szervezete jelzéseire: ha úgy érzi, már túl sok a hőből, iktasson be rövid szünetet. Gyakorlott szaunázóknak sem ajánlott 15 percnél tovább a szaunában tartózkodni.
Erre többféle megoldás is létezik vérmérséklettől és tűrőképességtől függően. A bátrabbak kipróbálhatják a hideg vizes dézsazuhanyt, ahol egyszerre tíz liter hideg vizet boríthatunk a nyakunkba. Az óvatosabbak lehűthetik magukat a zuhanyzóban, vagy csak kiülhetnek pihenni a relaxációs szobába vagy a szaunabárba.
Szaunaparkunkat 16 éves kortól látogathatják vendégeink.
Igen, lehetőség van egy teljes szauna kibérlésére is. Díja 10000 Ft/3 óra.
Igen. Kérjük, minden alkalommal jelentkezzen be és foglalja le helyét. Hívja kollégánkat a 25/551-450-es telefonszámon.
Többféle jegy vásárlására is lehetőség van. 3 órás jegyünkkel három órás időtartamra vehetik igénybe vendégeink a szaunapark szolgáltatásait, de vásárolhatnak egész napos belépőt és bérleteket is. Normál belépőink tartalmazzák a szaunák igénybevételét, az öltözők, pihenőhelyiségek használatát, a dézsazuhany és a finn jakuzzi használatát.

A szaunaszeánszokra külön jegyet biztosítunk, ezekre normál belépővel nem lehet bemenni. A belépők ára nem tartalmazza a szauna kellékek igénybevételét (törölköző, köntös, stb), de ezek bérlésére lehetőséget nyújtunk.

Galéria

A szaunapark házirendje

További szolgáltatásaink